Πρόσκληση Συμμετοχής για τα μέλη της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας

diadrastiki diimeri ekdilwsi diatrofis 30 31 ian 15 metro sintagmatos diatrofi ygeia afisaΗ Ελληνική Διατροφολογική Εταιρεία (ΕΛ.Δ.Ε.) στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης, διοργανώνει 30 & 31 Ιανουαρίου του 2015 διήμερη εκδήλωση ανοιχτή στο κοινό με θέμα «Διατροφή και Υγεία».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο πιο κομβικό σημείο της Αθήνας, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Μετρό Συντάγματος.

Στην αίθουσα θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος όπου διαιτολόγοι θα δίνουν οδηγίες διατροφής στους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες.

Επιπλέον, οι διαιτολόγοι θα πραγματοποιούν κατ΄ ιδίαν συνεντεύξεις με τους ενδιαφερόμενους, έτσι ώστε να γίνεται:

1) Αξιολόγηση των διατροφικών συνηθειών και προσδιορισμός της συμβατότητάς τους με την ελληνική διατροφή μέσω σταθμισμένων εργαλείων για παιδιά & ενήλικες,

2) Κατάταξη σύμφωνα με τον Δείκτη Μάζας Σώματος και

3) Εκτίμηση Κεντρικής Παχυσαρκίας.

Επίσης, κατά τη διάρκεια όλου του διημέρου θα πραγματοποιούνται ενημερωτικές ομιλίες έγκριτων επιστημόνων σε ανοιχτή συζήτηση με το κοινό.

Η εκδήλωση θα τεθεί υπό την αιγίδα της Εταιρείας Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδας, της Ελληνικής Ενδοκρινoλογικής Εταιρείας, του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και του τμήματος Ενδοκρινολογίας, Μεταβολισμού και Διαβήτη της Α΄Παιδιατρικής Κλινικής του Παν/μίου Αθηνών, Νοσοκομείο Παίδων «η Αγία Σοφία».

Καλούμε λοιπόν όλους τους Διαιτολόγους- Διατροφολόγους μέλη της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας να στηρίξουν αυτή την ενέργεια με τη συμμετοχή τους.

Μπορείτε να δηλώσετε εθελοντική συμμετοχή έως τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015 στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή στα τηλέφωνα 210 2530026 & 6979340273 (υπόψη κας Μακρίδη).

Θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής από την Ελληνική Διατροφολογική Εταιρεία.

Δείτε το τηλεοπτικό σποτ της εκδήλωσης:

Κοινοποιήστε το άρθρο