Διήμερη διαδραστική εκδήλωση διατροφής (30-31 Ιαν 2015) στο Μετρό Συντάγματος, με θέμα: «Διατροφή & Υγεία»

DIATRODH&YGEIAΔιήμερη διαδραστική εκδήλωση διατροφής (30-31 Ιαν 15) στο Μετρό Συντάγματος, με θέμα: «Διατροφή & Υγεία»

Η Ελληνική Διατροφολογική Εταιρεία (ΕΛ.Δ.Ε.) στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης, διοργανώνει 30 & 31 Ιανουαρίου του 2015 διήμερη ενημερωτική εκδήλωση ανοιχτή στο κοινό με θέμα «Διατροφή και Υγεία».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο πιο κομβικό σημείο της Αθήνας, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Μετρό Συντάγματος.

Στην αίθουσα θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος όπου διαιτολόγοι της ΕΛ.Δ.Ε. θα δίνουν οδηγίες διατροφής στους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες.

Επιπλέον, εξειδικευμένοι διαιτολόγοι – διατροφολόγοι θα παρέχουν δωρεάν προσωπικές συμβουλές δίαιτας και διατροφής σε κατ΄ ιδίαν συνεντεύξεις με τους ενδιαφερόμενους.

Μέσω σταθμισμένων και έγκυρων επιστημονικών εργαλείων θα πραγματοποιούνται:

  • Αξιολόγηση των διατροφικών συνηθειών και προσδιορισμός της συμβατότητάς τους με την ελληνική παραδοσιακή διατροφή
  • Εκτίμηση του διατροφικού κινδύνου
  • Κατάταξη σύμφωνα με τον Δείκτη Μάζας Σώματος και
  • Ανίχνευση Κεντρικής Παχυσαρκίας

Επίσης, κατά τη διάρκεια όλου του διημέρου θα διεξάγονται ενημερωτικές ομιλίες έγκριτων επιστημόνων σε ανοιχτή συζήτηση με το κοινό.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και του τμήματος Ενδοκρινολογίας, Μεταβολισμού και Διαβήτη της Α΄Παιδιατρικής Κλινικής του Παν/μίου Αθηνών, Νοσοκομείο Παίδων «η Αγία Σοφία», της Ελληνικής Ενδοκρινολογικής Εταιρείας και της Εταιρεία Ογκολόγων Παθολόγων.

Δείτε το τηλεοπτικό σποτ της εκδήλωσης:

diadrastiki-diimeri-ekdilwsi-diatrofis-30-31-ian-15-metro-sintagmatos-diatrofi-ygeia-afisa

Κατά τη διάρκεια του διημέρου θα πραγματοποιούνται ενημερωτικές ομιλίες έγκριτων επιστημόνων υγείας σε ανοιχτή συζήτηση με το κοινό.

Δείτε το πρόγραμμα των ομιλιών

afisa-omiliwn

Χορηγοί της εκδήλωσης είναι: Αναψυκτικά χωρίς ζάχαρη Coca Cola, Πολυβιταμινούχα Lanes, Διατροφικά συμπληρώματα XLS MEDICAL, Στιγμιαίος καφές Nescafe, Ελληνικός καφές Λουμίδης, Συμπληρώματα διατροφής Hyalouron & Klamin, προβιοτικά Lactocare, Χρυσά Αυγά, Αλλαντικά Νίκας, μπισκότα Παπαδοπούλου, Στέβια Sweete και τα Συμπληρώματα διατροφής Am Health. Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την επιστημονική υποστήριξη του προγράμματος ΕΥΖΗΝ και την εθελοντική συμμετοχή των ΙΙΕΚ ΣΒΙΕ.

Χορηγοί επικοινωνίας: Sfera Fm, Activekids.gr, Iatronet.gr, logodiatrofis.gr, Mydoctors.gr

Κοινοποιήστε το άρθρο