ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑΣ Master Nutritionist in Pediatric Nutrition

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑΣ

Θέλεις να ζήσεις την εμπειρία φοίτησης στο ΕΛ.Δ.Ε. STUDIES; Ήρθε η ώρα να το αποδείξεις και να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα!

Υποτροφίας ΕΛΔΕ STUDIES MNPN

Η Ελληνική Διατροφολογική Εταιρεία ανακοινώνει διαγωνισμό υποτροφίας εκπαίδευσης, προκειμένου να προσφέρει σε 1 ΤΥΧΕΡΟ ΝΙΚΗΤΗ τη δυνατότητα ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΙΤΗΣΗΣ στο Πρόγραμμα επιμόρφωσης στην Παιδιατρική Διατροφή: Master Nutritionist in Pediatric Nutrition.

Συμπλήρωσε παρακάτω τα απαραίτητα στοιχεία και μπες στην κλήρωση για μία (1) ολοκληρωμένη υποτροφία αξίας 2.650€.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑΣ ΕΛ.Δ.Ε. STUDIES

Η Ελληνική Διατροφολογική Εταιρεία ανακοινώνει μεγάλο διαγωνισμό υποτροφίας για το Πρόγραμμα επιμόρφωσης στην Παιδιατρική Διατροφή: “Master Nutritionist in Pediatric Nutrition”.

Για τη συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, συμπληρώστε τα στοιχεία στην παραπάνω φόρμα και αυτομάτως μπαίνετε στην κλήρωση. Κάθε λογαριασμός email συμμετέχει μία (1) φορά στην κλήρωση, ενώ μπορείτε να βάλετε διαφορετικούς λογαριασμούς email για να έχετε παραπάνω συμμετοχές.

Ο Διαγωνισμός ξεκινά ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020 και θα ολοκληρωθεί την ΔΕΥΤΕΡΑ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020.

Το όνομα του νικητή θα ανακοινωθεί από την ιστοσελίδα της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας www.elde.gr μέχρι την ΤΡΙΤΗ 2 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020.

Στο πλαίσιο του συγκεκριμένου διαγωνισμού, σας κάνουμε ΔΩΡΟ 100% υποτροφία (eLearning ή Δια Ζώσης) στο Πρόγραμμα επιμόρφωσης στην Παιδιατρική Διατροφή: “Master Nutritionist in Pediatric Nutrition”(αξίας 1.650€ για το eLearning και 2.650€ για το Δια Ζώσης αντίστοιχα). Επίσης όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν Έκπτωση 20% στο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα επί της αρχικής τιμής! Η υποτροφία εκπαίδευσης αφορά στον 1ο κύκλο σπουδών με ημερομηνία έναρξης 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020.

Ρητά διευκρινίζεται ότι από τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό εξαιρούνται οι υπάλληλοι στην Ελληνική Διατροφολογική Εταιρεία, οι συγγενείς αυτών α’ και β’ βαθμού και οι σύζυγοί τους, οι φοιτητές που έχουν ήδη εγγραφεί σε οποιοδήποτε πρόγραμμα του ΕΛ.Δ.Ε. STUDIES, καθώς και τα ανίκανα προς δικαιοπραξία με βάση τις διατάξεις του Αστικού Κώδικα, άτομα. Εάν οι νικητές δεν πληρούν τις προϋποθέσεις, που ορίζονται στο παρόν, θα επιλεγούν άλλοι νικητές από τους επιλαχόντες, που ανεδείχθησαν κατά σειρά προτεραιότητας από την κλήρωση.

Η επικοινωνία με τον νικητή για την παραλαβή του δώρου θα γίνει τηλεφωνικά και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) από την ΕΛ.Δ.Ε. STUDIES, στα στοιχεία που ο ίδιος έχει δηλώσει.

Το δώρο είναι προσωπικό και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα, ούτε δύναται να ζητηθεί η αντικατάστασή του.

Προϋπόθεση για την χρήση της Υποτροφίας είναι ο νικητής να πληρεί τις ακαδημαϊκές προϋποθέσεις εισαγωγής σε αυτό.

Το δώρο είναι για το ακαδημαϊκό έτος 2020-21 (ημερομηνία έναρξης 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020).

Με τη συμμετοχή σας στο διαγωνισμό συμφωνείτε αυτόματα με όλους τους όρους.