ΔΗΛΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΚΠΑ (e-Learning)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Για όσους ενδιαφέρονται να προχωρήσουν σε εγγραφή στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Ειδίκευσης στην Παιδιατρική Διατροφή «Master Nutritionist in Pediatric Nutrition» σήμερα 30/09, τελευταία ημέρα της δυνατότητας παράλληλης εγγραφής και στο σχετικό πρόγραμμα του ΕΚΠΑ, θα πρέπει να γνωρίζουν πως για την ολοκλήρωση της διαδικασίας, είναι απαραίτητα ΆΜΕΣΑ κάποια επιπρόσθετα στοιχεία.

Ακολούθως, στο παρακάτω Url θα πρέπει να φτιάξετε το προφίλ σας: https://www.elde.gr/register/

1ο Βήμα: Συμπληρώστε τα στοιχεία σύνδεσης σας, σύμφωνα με τις οδηγίες, για να εγγραφείτε ως Εκπαιδευόμενος στο ΕΛ.Δ.Ε. STUDIES.

2ο Βήμα: Επεξεργαστείτε το προφίλ σας, πατώντας τη ροδέλα (θα τη βρείτε πάνω δεξιά της φωτογραφίας προφίλ) και επιλέγοντας ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΦΙΛ.

3ο Βήμα: Συμπληρώστε ΟΛΑ τα πεδία με αστερίσκο, πατήστε ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΦΙΛ στο κάτω μέρος της σελίδας.

Για να συνδεθείτε ανά πάσα στιγμή στο λογαριασμό σας και να δείτε το προφίλ σας, μπορείτε να κλικάρετε αυτό το url: https://www.elde.gr/login/

Το προσωπικά σας δεδομένα είναι ορατά ΜΟΝΟ από εσάς, ενώ δημοσία εμφανίζονται μόνο οι βασικές πληροφορίες (Δείτε παράδειγμα: https://www.elde.gr/user/tsianis/)

Τέλος, θα θέλαμε να συμπληρώσετε και να υπογράψετε την “Δήλωση Εγγραφής” που θα βρείτε στο https://www.elde.gr/wp-content/uploads/2020/09/dilosi-eggafis-mnpn.pdf ώστε να προχωρήσουμε στην εγγραφή σας στο πρόγραμμα του ΕΚΠΑ με τίτλο: «Στρατηγικές Πρόληψης & Διαχείρισης της Παιδικής Παχυσαρκίας» και να λάβετε το αντίστοιχο πιστοποιητικό. Παρακαλούμε όπως μας στείλετε σκαναρισμένη (ή και σε φωτογραφία) την συμπληρωμένη δήλωση (στο [email protected]) και ολοκληρώσετε και τη διαδικασία εγγραφής σας, ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ, μέχρι βράδυ Τετάρτης 30/09/2020.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ
ΥΠΟΤΡΟΦΙΑΣ

Master Nutritionist in Pediatric Nutrition

1 ΤΥΧΕΡΟΣ
κερδίζει ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΙΤΗΣΗ!
Θέλεις να ζήσεις την εμπειρία φοίτησης στο ΕΛ.Δ.Ε. STUDIES;
Ήρθε η ώρα να το αποδείξεις και να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα!
close-link