Η κορυφαία ενδοκρινολόγος Δρ. Παρή Ράπτη στην Εκπαιδευτική Ομάδα της ΕΛ.Δ.Ε. STUDIES

pari rapti elde studies
Δρ. Παρή Ράπτη – ΕΛ.Δ.Ε. STUDIES

Η ΠΑΙΔΟ-ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ.

Η “ΕΛ.Δ.Ε. STUDIES” με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζει στην εκπαιδευτική της οικογένεια την πολύ γνωστή Ιατρό Ενδοκρινολόγο – Διαβητολόγο Δρ. Παρή Ράπτη. Στόχος αυτής της πολύ σπουδαίας συνεργασίας του κλάδου σπουδών της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας – ΕΛ.Δ.Ε. (Hellenic Nutritionists Society) με τη Δρα Παρή Ράπτη, είναι η ανάλυση του σημαντικού ρόλου της διατροφής στην παιδιατρική και εφηβική ενδοκρινολογία.

Απώτερος σκοπός μας, στα πλαίσια του προγράμματος
εξειδίκευσης στην παιδιατρική διατροφή “Master Nutritionist in Pediatric Nutrition”, είναι η μεταφορά στους εκπαιδευόμενους των ενδοκρινολογικών γνώσεων που θα τους είναι άκρως απαραίτητες στην διαμόρφωση των κατευθύνσεων παρέμβασης στις διάφορες εκφάνσεις της Παιδο-Διατροφολογικής επιστήμης.

Η Ελληνική Διατροφολογική Εταιρεία – ΕΛ.Δ.Ε. (Hellenic Nutritionists Society), σωματείο Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα, ιδρύθηκε το 2010 με σκοπό την προαγωγή της Διατροφικής – Διαιτολογικής Επιστήμης στην Ελλάδα. Μετά από 10 χρόνια ενεργού παρουσίας στο ελληνικό διατροφικό γίγνεσθαι, η Ελληνική Διατροφολογική Εταιρεία δημιούργησε την “ΕΛ.Δ.Ε. STUDIES” με σκοπό την παροχή εκπαιδευτικών προγραμμάτων υψηλών προδιαγραφών σε επαγγελματίες υγείας. Σκοπός είναι η ολοκληρωμένη παροχή εξειδικευμένων γνώσεων, με στόχο την αναβάθμιση του γνωστικού τους αντικειμένου.

Η Ελληνική Διατροφολογική Εταιρεία προσφέρει μία ευρεία γκάμα μετεκπαιδευτικών προγραμμάτων στο αντικείμενο της διατροφής, όπου οδηγούν στην απόκτηση του εκπαιδευτικού τίτλου “Master Nutritionist” (Τίτλος κατοχυρωμένος με αριθμό: ΕΞ1251/ 17-03-2020). Η έναρξη της σειράς των εκπαιδευτικών προγραμμάτων της ΕΛ.Δ.Ε. STUDIES πραγματοποιείται με την εξειδίκευση στην παιδιατρική διατροφή. Με την ολοκλήρωση των σπουδών απονέμεται ο τίτλος Master Nutritionist in Pediatric Nutrition, ο οποίος μπορεί να οδηγήσει στην εξειδίκευση παιδοδιατροφολόγου.

Master Nutritionist in Pediatric Nutrition 4

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Master Nutritionist in pediatric nutrition” βρίσκεται σε άμεση διασύνδεση με το ΕΚΠΑ (Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών) και πιο συγκεκριμένα με το διαδικτυακό του εκπαιδευτικό αντικείμενο «Στρατηγικές Πρόληψης & Διαχείρισης της Παιδικής Παχυσαρκίας». Η εκπαιδευτική Ομάδα της “ΕΛ.Δ.Ε. STUDIES” βρίσκεται υπό την ακαδημαϊκή ευθύνη του Δρος Δημήτρη Γρηγοράκη (Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος – Διδάκτωρ Χαροκοπείου Πανεπιστημίου) και αποτελείται από ένα πλήθος καταρτισμένων επαγγελματιών υγείας, με ενεργό παρουσία στο επιστημονικό «γίγνεσθαι» και με τυπικά προσόντα υψηλών προδιαγραφών.

Λίγα λόγια για την Δρ. Παρή Ράπτη:
H Δρ. Παρή Ράπτη τελείωσε την Ιατρική και ειδικεύτηκε στην Ενδοκρινολογία. Παράλληλα, φοίτησε στο τμήμα Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Υπήρξε εκπρόσωπος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών σε θέματα Ενδοκρινολογίας. Υπήρξε Πρόεδρος Οργανωτικών Επιτροπών Συνεδρίων Υγείας και Αισθητικής (Ελληνικά, Μεσογειακά, Διεθνή), Μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής τοπικών συνεδρίων της Ευρωπαϊκής Σχολής Ογκολογίας (Καθ. U. Veronesi -τέως υπουργός Υγείας της Ιταλίας), Μελος πολλών ερευνητικών και επιστημονικών Επιτροπών. Είναι επιστημονικός σύμβουλος φαρμακευτικής πολυεθνικής εταιρίας, συγγραφέας πολλών άρθρων σε ιατρικά βιβλία, συγγραφέας άρθρων ιατρικού περιεχομένου σε διάφορα έντυπα περιοδικού Τύπου και συμμετέχει σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ
ΥΠΟΤΡΟΦΙΑΣ

Master Nutritionist in Pediatric Nutrition

1 ΤΥΧΕΡΟΣ
κερδίζει ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΙΤΗΣΗ!
Θέλεις να ζήσεις την εμπειρία φοίτησης στο ΕΛ.Δ.Ε. STUDIES;
Ήρθε η ώρα να το αποδείξεις και να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα!
close-link