Η ΕΛ.Δ.Ε. στο πρώτο Olive Oil Bar στην Ελλάδα

omada-logodiatrofis-prwto-olive-oil-bar-ellada

Η Επιστημονική Ομάδα της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας έδωσε δυναμικά το παρόν στο σεμινάριο γευσιγνωσίας ελαιολάδου, που πραγματοποιείται καθημερινά στο Olive Oil Bar by GAEA.

Συγκεκριμένα, η Επιστημονική Ομάδα ενημερώθηκε σχετικά με μύθους, ιστορικά στοιχεία και διεθνείς ιατρικές έρευνες πάνω στα οφέλη του διεθνώς βραβευμένου εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου.

Η Επιστημονική Ομάδα υπό την καθοδήγηση του εκπαιδευτή του σεμιναρίου, συμμετείχε στη διαδικασία γευσιγνωσίας του ελαιολάδου σε ποτήρι και στο μοναδικό Hot Potato Test, όπου εκπαιδεύτηκε στη σωστή επιλογή, στη γεύση αλλά και στα στοιχεία που καθιστούν μοναδικό το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδου.

Το σεμινάριο ολοκληρώθηκε με τη δοκιμή προϊόντων χωρίς και με την προσθήκη ελαιολάδου, για να γίνει αισθητή η γευστική διαφοροποίηση. Κατόπιν ακολούθησε έκπληξη σοκολάτας, όπου προστέθηκε ελαιόλαδο και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό!

Κάντε και εσείς σύντομα μία στάση στο Olive Oil Bar, στο κέντρο της Αθήνας προκειμένου να γνωρίσετε τα πάντα για τα πλούσια θρεπτικά συστατικά του ελαιολάδου που προστατεύουν την υγεία και την ευεξία του οργανισμού. Θα μάθετε όλα εκείνα τα μυστικά του ελαιολάδου, που θα δώσουν μία ξεχωριστή γεύση στη διατροφή σας.

omada-logodiatrofis-prwto-olive-oil-bar-ellada-photos

Κοινοποιήστε το άρθρο