ΕΛ.Δ.Ε. STUDIES

Ο κλάδος σπουδών της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας

Η Ελληνική Διατροφολογική Εταιρεία – ΕΛ.Δ.Ε. (Hellenic Nutritionists Society) είναι σωματείο Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα και ιδρύθηκε το 2010 με σκοπό την προαγωγή της Διατροφικής – Διαιτολογικής Επιστήμης στην Ελλάδα.

Μετά από 10 χρόνια ενεργού παρουσίας στο ελληνικό διατροφικό γίγνεσθαι και έχοντας συμβάλλει με διάφορες επίκαιρες δράσεις στην έγκυρη ενημέρωση του κοινού, η Ελληνική Διατροφολογική Εταιρεία δημιουργεί το “ΕΛ.Δ.Ε. STUDIES” με σκοπό την παροχή εκπαιδευτικών προγραμμάτων υψηλών προδιαγραφών σε επαγγελματίες υγείας.

Σήμερα περισσότερο από ποτέ παρουσιάζεται έντονα η ανάγκη της επιστημονικής εξειδίκευσης στο αντικείμενο της διατροφής. Οι αναρίθμητες πληροφορίες και τα επιστημονικά δεδομένα που παρουσιάζονται μέρα με τη μέρα δημιουργούν την τάση κατάταξης σε διάφορα επιστημονικά πεδία. 

Για το σκοπό αυτό η Ελληνική Διατροφολογική Εταιρεία αναγνωρίζοντας την αναγκαιότητα απόκτησης περισσότερων μεταπτυχιακών διατροφικών γνώσεων από διάφορους επαγγελματίες υγείας, παρουσιάζει με ιδιαίτερη υπερηφάνεια τον εκπαιδευτικό της κλάδο “ΕΛ.Δ.Ε. STUDIES”.

ΣΚΟΠΟΣ

Σκοπός της ΕΛ.Δ.Ε. STUDIES είναι η ολοκληρωμένη παροχή εξειδικευμένων γνώσεων σε επαγγελματίες υγείας με στόχο την αναβάθμιση του γνωστικού τους αντικειμένου.

Με βάση τα παραπάνω δεδομένα η Ελληνική Διατροφολογική Εταιρεία προσφέρει μία ευρεία γκάμα εκπαιδευτικών προγραμμάτων στο αντικείμενο της διατροφής. Η επιτυχής ολοκλήρωση των σπουδών οδηγεί στην απόκτηση του εκπαιδευτικού τίτλου “Master Nutritionist” (Τίτλος κατοχυρωμένος με αριθμό: ΕΞ1251/ 17-03-2020).

Όπως είναι φανερό ότι η παροχή εκπαίδευσης από «ειδικούς σε ειδικούς» αποτελεί τα σημαντικότερο εκπαιδευτικό πλεονέκτημα της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας.

Ως επιπλέον πλεονεκτήματα της ΕΛ.Δ.Ε. STUDIES θα πρέπει να αναφερθούν οι υψηλές επιστημονικές προδιαγραφές των εκπαιδευτών, ο πλήρης οδηγός σπουδών και επαγγελματικών ευκαιριών, η εκτενής βιβλιογραφία με τα πολυάριθμα papers, τα βιβλία και τα αναλυτικά εγχειρίδια που φέρουν τη συγγραφική επιμέλεια εκπαιδευτών του ΕΛ.Δ.Ε. STUDIES, οι ευρύχωρες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 280 τ.μ., οι οποίες καλύπτουν τόσο τις εκπαιδευτικές ανάγκες όσο και την πρακτική άσκηση των σπουδαστών που πραγματοποιείται σε πραγματικά περιστατικά με εποπτεία και ανάλυση από εξειδικευμένους διατροφολόγους, ο άρτιος εργαστηριακός εξοπλισμός με διαγνωστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, η ενεργός συμμετοχή των εκπαιδευόμενων σε ανοικτές ενημερωτικές εκδηλώσεις, το άνετο parking και τέλος ο μοντέρνος αύλειος χώρος ο οποίος είναι ιδανικός για τις ευχάριστες ώρες των διαλλειμάτων.

Τα εκπαιδευτικά πλεονεκτήματα του ΕΛ.Δ.Ε. STUDIES όμως συνεχίζονται και μετά την ολοκλήρωση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων με την παροχή στους αποφοίτους δωρεάν 24σέλιδων ενημερωτικών εντύπων παιδικής διατροφής (μυστικά διατροφής για παιδιά) και Ημερολογίων Καταγραφής Γευμάτων για ιδιωτική χρήση, με τη δυνατότητα λειτουργίας πλήρους εξοπλισμένης πολυδύναμης επιστημονικής μονάδας στις εγκαταστάσεις της ΕΛ.Δ.Ε. για ιδιωτική επαγγελματική δραστηριότητα, όπως και με την παροχή δυνατοτήτων αρθρογραφίας και δημοσιεύσεων σε έντυπα (εφημερίδες και περιοδικά) υψηλής πανελλαδικής κυκλοφορίας.

Εκπαιδευτικά Προγράμματα - Σεμινάρια

Συντονιστής:
Δρ. Δημήτρης Γρηγοράκης, Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

Εκπαιδευτές:

Εκπαιδευτές:

Testimonial

ΕΙΠΑΝ
ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Συγχαρητήρια στον κ.Γρηγοράκη και την ομάδα του

Η σχολή Master Nutritionist in Pediatric Nutrition τόσο σαν διαδικασία τηλεκπαίδευσης όσο και οι διδάσκοντες καθηγητές δεν στερεί από τις προδιαγραφές ενός σύγχρονου πανεπιστήμιου στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Εξειδικευμένοι και έμπειροι Επιστήμονες προσφέρουν σε διαιτολόγους γνώσεις και μια σειρά από στρατηγικές και πρακτικές που χρησιμοποιούνται για την καλύτερη δυνατή λύση στα περιστατικά που αφορούν την παιδική παχυσαρκία .
Ο επιπολασμός της παιδικής παχυσαρκία αποτελεί ήδη ένα επιδημικό, εξελισσόμενο πρόβλημα για την Ελλάδα με μεγάλες διαστάσεις να ευθύνεται σημαντικά για την εκδήλωση μεταβολικών και άλλων επιπλοκών στην παιδική ηλικία.
Στην μετά covid εποχή θα απασχολήσει όλο και περισσότερους επαγγελματίες υγείας. Είμαι ενθουσιασμένη που συμμετείχα σε αυτό το πρόγραμμα. Απέκτησα τις καλύτερες διαθέσιμες πληροφορίες για τα σύγχρονα ελληνικά δεδομένα για την επίτευξη νέων στόχων όπως την καλύτερη αντιμετώπιση κλινικών περιστατικών στην παιδική παχυσαρκία αλλά και την οργάνωση μιας νέας παιδοδιατροφολογικής μονάδας.

109799209 10221708163644910 2989136989848421198 o
ioanna vasilakopoulou
Διαιτολόγος
Master Nutritionist in Pediatric Nutrition

Πολύ βοηθητικό, χρήσιμο και ενδιαφέρον σεμινάριο!

Δεν ειχα παρακολουθήσει στο παρελθόν κάποιο αντίστοιχο σεμινάριο με θέμα την Ψυχοδιαιτολογικη προσέγγιση της Παιδικής Παχυσαρκίας!
Μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον και εύκολο στην παρακολούθηση.
Μαθαίνεις ενδιαφέρουσες και λαμβάνεις σημαντικές γνώσεις για το αντικείμενο.
Το γεγονός ότι είναι με ασύγχρονη τηλεκπαιδευση και δεν σε δεσμεύει χρονικά με απουσίες ειναι πολύ βοηθητικό.
Δίνεται και πιστοποιητικό παρακολούθησης επομένως είναι πλήρως ολοκληρωμένο σεμινάριο! 👏

ΛΟΡΕΝΤΖΟΥ ΑΓΓΕΛΙΝΑ
ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ-ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ
Ψυχοδιαιτολογική προσέγγιση της Παιδικής Παχυσαρκίας

Επιμόρφωση με Ουσία και αγάπη για το παιδί.

Η απόφαση μου, στο να παρακολουθήσω το πρόγραμμα, πάρθηκε από την αγάπη μου για τα παιδιά, την υγεία τους και την κατανόηση – βοήθεια, του γονέα, να καταλάβει, τι είναι ή παιδική διατροφή, την σπουδαιότητα της, τον ρόλο που παίζει, στην ανάπτυξη και στην υγειά του παιδιού του. Η υποστήριξη, του προγράμματος από την ΕΛΔΕ, αλλά και το σύνολο των διδασκόντων – καθηγητών, ήταν άλλος ένας λόγος, που με βοήθησε στην απόφαση, να προχωρήσω στην συμμέτοχη μου, στο πρόγραμμα, και πραγματικά δεν διαψεύστηκα. Η ενημέρωση, η εκπαίδευση, το επίπεδο των γνώσεων και των πληροφοριών, ο τρόπος παράδοσης, καθώς και η στήριξη και υποστήριξη των διδασκόντων, είναι εφάμιλλη, σπουδών ανωτέρου επιπέδου πανεπιστήμιου. Η μέχρι τώρα πληροφορίες και μαθήματα, παρόλη την 30 άχρονη εμπειρία μου, στο χώρο, της υγείας και την 15 στην διατροφή, μπορω να πω ότι, μου έδωσε, νέα ώθηση, νέα κίνητρα και μου εμπλούτισε το γνωστικό αντικείμενο, απέναντι στον μέλλον της ζωής, που είναι η υγεία των παιδιών μας. Σίγουρα θα είναι ένας σημαντικός τίτλος, στο βιογραφικό μου, αλλά κυρίως, ένας τίτλος στο βιογραφικό γνώσεων και βοήθειας, στα παιδιά μας, για να αποφύγουν, την μάστιγα του αιώνα που λέγεται παιδική παχυσαρκία.
Σας Ευχαριστώ.

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΣ
Φυσιοθεραπευτής - Διατροφολόγος
ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ - Master Nutritionist in Pediatric Nutrition

Εξαιρετικά ενδιαφέρον πρόγραμμα επιμόρφωσης

Το Master Nutritionist in Pediatric Nutrition, είναι ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον πρόγραμμα επιμόρφωσης που καλύπτει πλήρως αρκετές θεματικές ενότητες γύρω από την παιδική διατροφή. Μαθαίνεις πράγματα τα οποία δεν τα έχεις ξανακούσει όπως για τον επιπολασμό της παχυσαρκίας. Βοηθάει πάρα πολύ τον σπουδαστή το γεγονός ότι είναι με ασύγχρονη τηλεκπαίδευση και δεν έχει την κλασσική μορφή με απουσίες που σε δεσμεύει χρονικά.

Επίσης, παρόλο που είναι e-learning, ο κάθε ομιλητής ξεχωριστά καταφέρνει να κινήσει το ενδιαφέρον και να κάνει το μάθημα διαδραστικό και ευχάριστο.

Τέλος, το γεγονός ότι δίνεται πιστοποίηση από έγκυρο φορέα την ΕΛΔΕ , για Master Nutritionist in Pediatric Nutrition, και δεδομένου ότι η ζήτηση για διατροφολόγους με επιμόρφωση πάνω στην παιδική διατροφή όλο και μεγαλώνει, με ικανοποιεί ιδιαίτερα που θα βάλω στο βιογραφικό μου τον τίτλο αυτό και θα έχω και τις συγκεκριμένες γνώσεις.

lorentzoy aggelina
ΛΟΡΕΝΤΖΟΥ ΑΓΓΕΛΙΝΑ
ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ

Είσαι Εκπαιδευτής και θέλεις να μπεις στην ομάδα μας?

Για περισσότερες πληροφορίες: 2102520977[email protected]