https://kelascanva.id/wp-content/uploads/2023/01/index.html

https://cotidianul.md/wp-content/uploads/2016/01/index.html

Συγχαρητήρια στον κ.Γρηγοράκη και την ομάδα του

Η σχολή Master Nutritionist in Pediatric Nutrition τόσο σαν διαδικασία τηλεκπαίδευσης όσο και οι διδάσκοντες καθηγητές δεν στερεί από τις προδιαγραφές ενός σύγχρονου πανεπιστήμιου στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Εξειδικευμένοι και έμπειροι Επιστήμονες προσφέρουν σε διαιτολόγους γνώσεις και μια σειρά από στρατηγικές και πρακτικές που χρησιμοποιούνται για την καλύτερη δυνατή λύση στα περιστατικά που αφορούν την παιδική παχυσαρκία .
Ο επιπολασμός της παιδικής παχυσαρκία αποτελεί ήδη ένα επιδημικό, εξελισσόμενο πρόβλημα για την Ελλάδα με μεγάλες διαστάσεις να ευθύνεται σημαντικά για την εκδήλωση μεταβολικών και άλλων επιπλοκών στην παιδική ηλικία.
Στην μετά covid εποχή θα απασχολήσει όλο και περισσότερους επαγγελματίες υγείας. Είμαι ενθουσιασμένη που συμμετείχα σε αυτό το πρόγραμμα. Απέκτησα τις καλύτερες διαθέσιμες πληροφορίες για τα σύγχρονα ελληνικά δεδομένα για την επίτευξη νέων στόχων όπως την καλύτερη αντιμετώπιση κλινικών περιστατικών στην παιδική παχυσαρκία αλλά και την οργάνωση μιας νέας παιδοδιατροφολογικής μονάδας.